Klamboes

Een klamboe is een handige toevoeging aan de kampeeruitrusting. Dit geeft namelijk toch de beste bescherming tegen muggen en andere insecten. Omdat muggen voornamelijk in de namiddag en avond actief zijn, is het verstandig om de klamboe voor die tijd te bevestigen. In deze categorie bekijk je de diverse modellen en merken van de klamboes uit ons assortiment.

22 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

22 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten muskietennetten

Voor de kampeervakantie zijn er veel soorten muskietennetten verkrijgbaar.  Deze klamboes verschillen onder andere van vorm en van grootte. Zo is er bijvoorbeeld het boxmodel, maar er is ook een ringmodel verkrijgbaar. Een boxmodel klamboe heeft meerdere ophanglussen. Waardoor deze in een vierkant of rechthoek boven de slaapplek komt te hangen. Een ring muskietennet heeft zoals de naam al zegt een ring in het midden van de klamboe. Door de ring valt het doek naar buiten, zodat deze netjes om de slaapplek heen blijft zitten. Met een ring klamboe is er maar één ophangpunt.

De klamboes zijn gemaakt van een doorzichtig wit net. De klamboes uit het assortiment van KampeerPerfect zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Care Plus en Coghlan’s.

Geïmpregneerde klamboes

Een aantal klamboes zijn geïmpregneerd. Dit zorgt ervoor dat (malaria) muggen niet op het net landen of er doorheen steken. De impregnatie blijft tot wel 3 jaar actief. Daarna is de klamboe nog steeds te gebruiken, alleen niet meer voorzien van impregnatie.

Bevestigingsmaterialen voor klamboes

Voor de klamboes is er ook een aparte ophangset verkrijgbaar. Hierdoor is het mogelijk om de klamboe bijna overal op te hangen in een korte tijd. De powerstrips zijn bijna op elke ondergrond te gebruiken en zijn dan muurvast. De ophangset is wel gemakkelijk te verwijderen en laat geen lijmresten of beschadigingen achter.

Vragen over de camping klamboes?

Wil je graag meer weten over de klamboes uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere anti-insecten producten zoals citronella kaarsen en muggensprays.