Anti-insecten producten

Tijdens de kampeervakantie komt het weleens voor dat je last krijgt van insecten. Zeker in warmere landen zijn er meerdere insecten die voor overlast kunnen zorgen. Gelukkig zijn er diverse producten waardoor je deze insecten op afstand kunt houden. Bekijk in deze categorie de diverse producten uit het assortiment van KampeerPerfect.

Soorten anti insecten producten

Er zijn diverse soorten anti insecten producten verkrijgbaar in de webshop. Deze producten zijn verdeeld in verschillende categorieën: citronella kaarsen, insectenlampen, klamboes, muggenspray en overige anti-insecten producten.

Citronella kaarsen

Er zijn diverse citronella kaarsen verkrijgbaar. Dit zijn bijvoorbeeld waxinelichtjes, kaarsen in blik, kaarsen in een glazen pot, maar ook de citronella spiraal. Sommige kaarsen hebben alleen de geur van citronella, maar er zijn ook producten die een combinatie van citronella en een andere geur hebben. Bij de kaarsen is er ook nog een verschil in kleur of in branduren.

Insectenlampen

Deze soort campinglampen hebben twee functies. Ze zorgen voor verlichting én houden insecten op afstand. Veel lampen zijn waterproof, zijn voorzien van led verlichting en worden geleverd met een USB kabel. De lampen zijn dus oplaadbaar met een kabel of zijn voorzien van een oplaadbare batterij.

Klamboes

Klamboes zijn ideaal om met name muggen uit de buurt te houden. Er zijn klamboes die geschikt zijn voor een één- of tweepersoons bed. Daarnaast zijn sommige klamboes ook geïmpregneerd.

Muggensprays

Er zijn diverse muggensprays verkrijgbaar. De muggensprays verschillen van elkaar door de hoeveelheid. Er zijn ook muggensprays met DEET. Deze sprays verschillen ook weer van elkaar door de hoeveelheid DEET die in de spray zit. Dit kan bijvoorbeeld 40 of 50 procent zijn.

Overige anti-insecten

Natuurlijk zijn er ook andere insecten waar je last van kan hebben tijdens de kampeervakantie. Daarvoor zijn er nog andere producten verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan een vliegenverjager, elektrische vliegenmepper of een mierenlokdoos.

Vragen over de anti insecten producten?

Wil je graag meer weten over de anti insecten producten uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.