Camping toiletartikelen

Je favoriete douche- en make-up producten wil je natuurlijk ook meenemen wanneer je op vakantie gaat. In deze categorie staan de artikelen waarmee je deze toiletartikelen gemakkelijk mee kunt nemen, maar ook de spiegels waardoor jij gemakkelijk make-up op kunt doen. Bekijk de diverse camping toiletartikelen uit het assortiment in deze categorie.

Soorten camping toiletartikelen

De camping toiletartikelen zijn onderverdeeld in categorieën. In het ruime assortiment hebben we diverse anti-insecten producten, camping spiegels, camping toilettassen en overige toiletartikelen. De artikelen zijn onder andere van de merken Bo-Camp, Bolsius, Care Plus, Coghlan’s en Fiamma.

Anti-Insecten

In deze categorie staan alle artikelen die helpen tegen insecten. Denk hierbij aan citronella kaarsen, insectenlampen, klamboes en muggensprays. Daarnaast kun je er ook terecht voor elektrische vliegenmeppers en mierenlokdoosjes.

Camping spiegels

Wanneer je de make-up of haarproducten mee neemt naar de vakantiebestemming, is het ook wel handig om een spiegel mee te nemen. In het assortiment zijn compacte en lichtgewicht campingspiegels te vinden. Erg handig is dat ze onbreekbaar zijn.

Camping toilettassen

Natuurlijk wil je jouw favoriete toiletartikelen meenemen naar de vakantiebestemming. Het handigste is om dit in een toilettas mee te nemen. Sommige toilettassen zijn uit te klappen tot tentorganizers. Hierdoor is het heel eenvoudig om de spullen uit de tas te pakken.

Overige toiletartikelen

Dan zijn er nog de overige toiletartikelen. Dit zijn onder andere handige reishanddoeken. Dit zijn handdoeken die super snel drogen en compact op te vouwen zijn. Deze handdoeken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. Een ander handig artikel is een inklapbare reisföhn. Zo heb je altijd de mogelijkheid om je haar te drogen, maar neemt de föhn niet zoveel ruimte in beslag.

Vragen over de camping toiletartikelen?

Wil je graag meer weten over de toiletartikelen uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.