Stretchers & veldbedden

Wil je een comfortabele slaapplek maken, waarbij je een stuk boven de grond ligt? Dat is mogelijk door voor een stretcher of veldbed te kiezen. Met een stretcher of veldbed creëer je eenvoudig en snel een comfortabele slaapplek. Bekijk in deze categorie de verschillende modellen van de veldbedden en stretchers.

10 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

10 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten stretchers en veldbedden

In het assortiment van KampeerPerfect zijn verschillende soorten stretchers en veldbedden verkrijgbaar. De veldbedden uit het assortiment zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Brunner, Crespo, Eurotrail en Red Mountain. De stretchers zijn gemakkelijk te dragen. Dit komt onder andere doordat het gewicht tussen de 3 en 7 kilo is. Wil je graag extra comfort? Kies dan voor een veldbed met verschillende standen.

Kleuren en materialen voor stretchers en veldbedden

De veldbedden zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. De kleuren zijn onder andere blauw, grijs en zwart. De meeste frames zijn in de kleur zilvergrijs. Daarnaast worden de bedden natuurlijk van verschillende materialen gemaakt. Het doek is vaak gemaakt van textileen, nylon of polyester. De frames worden over het algemeen van aluminium gemaakt.

Accessoires voor stretchers en veldbedden

Een aantal veldbedden zijn voorzien van elastieken. Deze elastieken kunnen bij gebruik van het veldbed slijten. Voor Crespo veldbedden is het mogelijk om hier nieuwe losse elastieken voor te kopen. Zo kun je nog langer gebruik maken van het veldbed.

Voordelen stretchers

Veldbedden en stretchers hebben verschillende voordelen ten opzichte van een luchtbed of slaapmatten.  Één van de voordelen is dat je het bed alleen hoe uit te klappen. Een luchtbed of slaapmat moet je vaak toch nog oppompen. Daarnaast slaap je met een veldbed boven de grond. Bij een koude nacht heb je dan geen last van de koude grond.

Vragen over de stretchers en veldbedden?

Wil je graag meer weten over de stretchers en veldbedden? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de slaapmatten en luchtbedden.