Nomad Slaapzakken

Een goede slaapzak is misschien wel één van de belangrijkste producten om mee te nemen tijdens een kampeervakantie. In deze categorie zijn de slaapzakken van Nomad te bestellen. Nomad heeft een ruim aanbod aan slaapzakken. Hierdoor is er altijd wel een slaapzak die geschikt is voor jouw kampeervakantie. Een goede nachtrust is belangrijk en met de Nomad slaapzakken slaap je goed tijdens elk seizoen!

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Nomad slaapzakken

Voor de verschillende vakanties zijn er ook diverse Nomad slaapzakken te koop. De producten zijn dan weer onderverdeeld in mummy slaapzakken, dekenmodel slaapzakken en slaapzakken die geschikt zijn voor kinderen.  Veel van de Nomad slaapzakken zijn van katoen gemaakt en zijn in de kleur donkerblauw te koop.

Nomad Mummy slaapzakken

De Nomad mummy slaapzakken kenmerken zich doordat de het voeteinde smaller is. Hierdoor is de vorm van de slaapzak zo dicht mogelijk langs het lichaam. Een voordeel hiervan is dat je minder warmte verliest is én dat dit extra warmte geeft. Vaak zijn deze soort slaapzakken ook nog voorzien van een capuchon, om nog meer warmte verlies tegen te gaan.

Nomad Dekenmodel slaapzakken

De dekenmodellen van Nomad hebben vaak twee ritsen. Dit zorgt voor extra ventilatie én je hebt de mogelijkheid om twee slaapzakken aan elkaar te ritsen. De dekenmodellen zijn dan ook te gebruiken als slaapzak, maar ook als deken. Van de dekenmodel slaapzakken zijn ook XL en de junior modellen te koop.

Accesoires voor Nomad slaapzakken

Bij de Nomad slaapzakken zijn ook nog accessoires te bestellen. Er is ook een speciaal hoofdkussen en een extra deken te bestellen. Het deken zorgt dan voor extra warmte wanneer je in een slaapzak slaapt.

Vragen over de Nomad slaapzakken?

Wil je wat meer informatie over de Nomad slaapzakken?  De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere Nomad producten, zoals de slaapmatten!