Slaapzakken

Iedereen heeft weleens een slaapzak nodig, bijvoorbeeld wanneer je gaat logeren of gaat kamperen. Onderweg en op de camping is een goede nachtrust natuurlijk net zo belangrijk als thuis. Bekijk het aanbod slaapzakken van KampeerPerfect in deze categorie. Met het ruime assortiment is er voor elke gelegenheid en voor ieder seizoen wel een geschikte slaapzak te vinden.

21 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

21 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten slaapzakken

In het assortiment van KampeerPerfect zijn de slaapzakken van de merken Bo-Camp, Camp-Gear, Coleman en Nomad te verkrijgen. De slaapzakken hebben vaak de kleuren blauw of grijs. Het materiaal wat vaak gebruikt is polyester of katoen. De vullingen worden weer van andere materialen gemaakt en dit heeft veel invloed op de comfort temperatuur van een slaapzak. Bij sommige slaapzakken is het mogelijk om deze aan een andere slaapzak te ritsen. Hierdoor maak je eigenlijk een tweepersoons slaapzak.

Het dekenmodel en de mummie-slaapzak

De slaapzakken zijn onder te verdelen in twee modellen. Het standaard rechthoekig model, is een dekenmodel. Dit model kan opengeritst worden en is dan ook te gebruiken als deken. Dan is er nog het mummie-model. Dit model is voorgevormd naar het lichaam. Dit zorgt ervoor dat er geen koude ruimtes ontstaan in de slaapzak. Dit is de ideale slaapzaak voor outdoor gebruik.

Slaapzakken voor verschillende seizoenen

Slaapzakken hebben verschillende comforttemperaturen. Dit geeft aan voor welk seizoen de slaapzak geschikt is. De comforttemperatuur geeft namelijk aan wat de laagste temperatuur is waarin je comfortabel in die slaapzak kan slapen.

Vragen over de slaapzakken uit het assortiment van KampeerPerfect?

Wil je meer weten over de diverse slaapzakken uit ons assortiment? Het is dan altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice van Kampeerperfect. De kampeerspecialisten van geven je graag advies over de luchtbedden uit het assortiment. Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.