Nomad Slaapmatten

Nomad is een Nederlands outdoor merk. De artikelen van Nomad staan er om bekend dat ze een hoge kwaliteit hebben en dat ze lang mee gaan. Nomad heeft een ruim assortiment met diverse kampeerartikelen, waaronder de Nomad slaapmatten. Bekijk de artikelen van Nomad in deze categorie.

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

5 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Nomad slaapmatten

Van het merk Nomad zijn diverse slaapmatten verkrijgbaar. De artikelen staan bekend om de goede kwaliteit en de herkenbare kleur blauw. De slaapmatten zijn zelf vullend en gemaakt van polyester.  Dit maakt het extra eenvoudig om snel een slaapplek klaar te maken. Na gebruik is het ook heel eenvoudig om de slaapmat leeg te laten lopen. Bij de slaapmatten worden een opbergzak, compressie band en een reparatie kit geleverd.

Verschil tussen de verschillende Nomad slaapmatten

Het verschil de artikelen zit voornamelijk in de dikte, breedte en lengte van de slaapmatten. De dikte van de slaapmat varieert tussen de vijf en tien centimeter. De standaard modellen van de Nomad slaapmatten hebben een breedte van 63 cm. Er zijn ook extra brede varianten die een breedte van 76 cm hebben.

Voordelen van Nomad slaapmatten

Met de Nomad slaapmatten maak je snel een slaapplek, doordat de slaapmat zelf vullend is. Dit maakt ook het opruimen van de slaapplek een stuk eenvoudiger. De slaapmatten van Nomad zijn van stevig polyester gemaakt. Dit sterke materiaal gaat voor een langere periode mee. Is de slaapmat toch stuk gegaan, dan is deze eenvoudig te repareren met de reparatie kit. De slaapmatten zijn gemakkelijk mee te nemen in de opbergzak.

Vragen over de Nomad Slaapmatten?

Wil je graag meer weten over de Nomad slaapmatten uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de slaapzakken en kussens uit het assortiment.