Slaapmatten

Een slaapmat is echt ideaal om mee te nemen voor een kampeervakantie. Slaapmatten zijn namelijk compact mee te nemen en liggen zeer comfortabel doordat ze een hoge warmte-isolatie hebben. Hierdoor zijn de slaapmatten het hele jaar te gebruiken. In deze categorie zijn de diverse slaapmatten terug te zien uit het assortiment.

Toont 1 tot 24 van 35 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 35 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

De verschillende slaapmatten uit het assortiment

De slaapmatten uit het assortiment van KampeerPerfect zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Camp-gear en Nomad. De slaapmatten zijn vaak verkrijgbaar in de kleuren grijs, blauw of groen. Er zijn verschillende soorten materialen die gebruikt worden voor slaapmatten. Dit zijn onder andere nylon, polyester, vinyl, polyethyleen en schuim. De slaapmatten zijn in verschillende diktes verkrijgbaar. De modellen hebben een dikte van 5 cm tot en met 25 cm. De lengte kan variëren van 160 cm tot en met 200 cm of meer. Sommige slaapmatten zijn zelf vullend. Hierdoor is het klaarmaken van de slaapplaats zeer eenvoudig!

Slaapmatten als extra isolatie

Er zijn ook diverse slaapmatten verkrijgbaar welke voor extra isolatie zorgen. Dit zijn de slaapmatten van schuim en aluminium. De slaapmatten zijn voorzien van een isolerende folielaag welke voor extra isolatie zorgt bij koudere weersomstandigheden. Deze ondermatten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, zodat deze perfect onder de slaapmat of luchtbed past.

Voordelen van slaapmatten

Een slaapmat is dunner en steviger dan een luchtbed. Een voordeel hiervan is dat ze eenvoudiger mee te nemen zijn en gemakkelijk te gebruiken zijn op een moeilijke ondergrond. Daarnaast is een slaapmat zeer comfortabel en hebben een hoge warmte-isolatie.

Vragen over de slaapmatten?

Wil je wat meer informatie over de slaapmatten uit het assortiment van KampeerPerfect? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens bij de slaapzakken uit het assortiment.