Reiskussens

Heerlijk slapen terwijl je onderweg bent naar de vakantiebestemming? Wanneer je een lange reis voor de boeg hebt is het fijn om tussendoor wat te kunnen slapen. Alleen kan slapen in een stoel een stuk minder comfortabel zijn. Dit maak je comfortabeler door een reiskussen mee te nemen. De reiskussens zijn ideaal om mee te nemen tijdens de vakantie.

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Reiskussens en nekkussens

In deze categorie zijn de reiskussens en nekkussens verkrijgbaar. De kussens zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Coghlan’s, Defa en Nomad. Een reiskussen heeft vaak het voordeel dat deze opblaasbaar zijn. Wanneer je het kussen niet gebruikt is het kussen dus compact op te bergen. Dit is natuurlijk super handig tijdens een kampeervakantie, omdat je dan minder ruimte hebt voor grote kampeerspullen. Sommige modellen zijn zelfs inclusief een opbergzak.

Reiskussens

Met een reiskussen heb je altijd een fijn kussen waarop je kunt slapen. Doordat reiskussens opblaasbaar zijn kun je zelf de hardheid bepalen. Sommige modellen hebben ook een koord, waarmee je de hardheid van het kussen verder afstelt. Verder zijn er ook nog kussens memoryfoam, fleece of een sloop. Dit zorgt ook weer voor extra comfort. De meeste producten zijn na gebruik ook te wassen.

Nekkussen

Wil je onderweg even slapen? Dan is een nekkussen een goede optie. Doordat het nekkussen ondersteuning geeft voor heel je nek, is het mogelijk om ook comfortabel te slapen als je de hele reis op een stoel zit. Hierdoor is het mogelijk om te slapen in een trein, bus, vliegtuig of achterin in de auto.

Een vraag over de reiskussens?

Wil je wat meer informatie welk reiskussen het meest geschikt is voor jouw kampeervakantie? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere slaapartikelen uit ons assortiment.