Intex Luchtbedden

Intex luchtbedden zijn niet alleen handig voor op een festival of op de camping, maar zijn ook erg goed te gebruiken als logeerbed. Luchtbedden van Intex zijn gemaakt van sterke materialen en zo ontworpen dat ze voor een lange tijd te gebruiken zijn. Een luchtbed is vaak licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Na gebruik is een Intex luchtbed ook nog eens compact op te bergen. Naast dat je dus lang gebruik kan maken van de luchtbedden van Intex zijn ze ook nog een scherp geprijsd!

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten Intex luchtbedden

Intex heeft verschillende modellen luchtbedden. Dit kan een 1-persoons of 2-persoons luchtbed zijn, een extra hoog luchtbed of een luchtbed met een ingebouwde pomp. De Intex luchtbedden zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en donkerblauw. Vaak zijn de luchtbedden voorzien van een top velours laag. De toplaag is waterafstotend en extra zacht. Dit zorgt dus voor extra comfort. Daarnaast zijn er luchtbedden die voorzien zijn van een Dura-Beam constructie. Dit betekent dat de vinyl tussenschotten vervangen zijn door duizenden ijzersterke polyester draden. Hierdoor breken de schotten niet. Daarnaast zorgt het voor een hoog ligcomfort, een stabiel oppervlak om op te liggen en een laag gewicht.

Intex luchtbedden met een ingebouwde pomp

Er zijn ook nog de Intex luchtbedden met een ingebouwde pomp. Door deze ingebouwde pomp kost het helemaal geen moeite om een luchtbed op te pompen! De luchtbedden hebben dan vaak een elektrische pomp die werkt op 220-240V. Het luchtbed is dan helemaal opgepompt binnen enkele minuten. Zo creëer je snel een extra slaapplek met de grote en comfortabele luchtbedden! Daarnaast hoef je ook geen losse pomp mee te nemen, wat weer ruimte bespaard wanneer je op vakantie gaat!

Vragen over Intex luchtbedden?

Wil je graag meer weten over de luchtbedden van Intex? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere luchtbedden of slaapartikelen uit het assortiment.