Luchtbedden

Ga je binnenkort op kampeervakantie en ben je nog op zoek naar een luchtbed? De luchtbedden uit het assortiment van KampeerPerfect bekijk je in deze categorie. Met een luchtbed creëer je de perfecte slaapplek voor tijdens het kamperen of op een festival. Daarnaast is een luchtbed ook altijd handig voor thuis. Zo heb je altijd een extra bed wanneer je gasten krijgt.

Toont 1 tot 24 van 34 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 34 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten luchtbedden

KampeerPerfect heeft verschillende modellen en kwaliteiten in het assortiment. Er zijn onder andere eenpersoons- en tweepersoonsluchtbedden. Verder is er ook verschil in de hoogte van de luchtbedden. De meeste modellen luchtbedden zijn in de kleuren grijs, blauw en zwart. Sommige luchtbedden zijn voorzien van een toplaag van velours.  De luchtbedden zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Campingaz, Coleman en Intex. Voor de luchtbedden hebben we verschillende soorten opblaaspompen in de webshop.

Luchtbedden met ingebouwde pomp

Er zijn ook luchtbedden met een ingebouwde pomp te koop. Hierdoor kost het helemaal geen moeite om een luchtbed op te pompen. Vaak is het luchtbed dan voorzien van een elektrische pomp op 220-240 volt. Er zijn eenpersoons- en tweepersoonsluchtbedden te koop met een ingebouwde elektrische pomp. Het laten leeglopen gaat eenvoudig door middel van een ‘snel leegloop’ ventiel.

Luchtbedden koppelen

Heb je twee losse eenpersoons luchtbedden en wil je deze koppelen? Voor de luchtbedden is er bijvoorbeeld een Combine Kit mee te bestellen. Met dit klittenband is het mogelijk om de luchtbedden aan elkaar te koppelen, wanneer je deze wilt gebruiken als tweepersoons luchtbed.

Vragen over de luchtbedden uit het assortiment van KampeerPerfect?

Wil je meer weten over de diverse luchtbedden uit ons assortiment? Het is dan altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice van Kampeerperfect. De kampeerspecialisten van geven je graag advies over de luchtbedden uit het assortiment. Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.