Hangmatten

Ultiem relaxen in de tuin of de vakantiebestemming? Bekijk dan de hangmatten uit het assortiment van KampeerPerfect. Er zijn verschillende hangmatten verkrijgbaar die aansluit bij de verschillende soorten vakanties. Een compacte hangmat voor op reis, maar ook een hangmat met standaard voor in de tuin.

15 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

15 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

De verschillende soorten hangmatten

De hangmatten zijn van de merken Bo-Camp en Brunner. Deze artikelen zijn te verkrijgen in multi-colour designs of je hebt de keuze voor een neutralere kleur zoals beige. Het materiaal wat gebruikt voor het doek is katoen, polyester en nylon. Nylon is goede keuze wanneer je gaat backpacken. Het materiaal is lichtgewicht en compact op te bergen. Vaak zijn de nylon hangmatten inclusief een opbergtasje. Hierdoor is het nog eenvoudiger om de hangmat mee te nemen.

Hangmat onderdelen en accessoires

Voor de hangmatten zijn aparte onderdelen en accessoires te koop. Handig om hangmatten mee te bevestigen of op te bergen.

Hangmatstandaard

Hangmatstandaarden zijn over het algemeen universeel. Zowel de hoogte als de lengte is te verstellen. Hangmatstandaarden zijn sterk en gemaakt van hardhout of staal.

Bevestigingsmaterialen voor hangmatten

Een hangmat bevestigen dat kan natuurlijk met een bevestigingshaak, touwen of hangmat straps. Een voordeel van hangmat straps is dat het een hele snelle en eenvoudige manier is om een hangmat op te hangen. Je bindt de band gewoon om een boom heen met een lus. De band is voorzien van 15 openingen, waardoor de hangmat op iedere lengte met een haak op te hangen is.

Vragen over de hangmatten uit het assortiment van KampeerPerfect?

Wil je meer weten over de diverse hangmatten uit ons assortiment? Het is dan altijd mogelijk om even contact op te nemen met de klantenservice van Kampeerperfect. De kampeerspecialisten van geven je graag advies over de artikelen uit het assortiment. Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.