Camping wasmachines

Wanneer je voor een langere tijd op kampeervakantie gaat is het op een gegeven moment tijd om de kleding te wassen. Nu is er op sommige campings wel de mogelijkheid om gebruik te maken van een wasruimte, maar het is nog handiger wanneer je zelf een camping wasmachine mee kan nemen. Bekijk de verschillende camping wasmachines in deze categorie.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten camping wasmachines

In ons assortiment hebben we camping wasmachines van de merken Bo-Camp en Mestic. Bij de ontwerpen is er rekening gehouden dat een campingwasmachine compact moet zijn en dus gemakkelijk mee te nemen is. De modellen zijn gemaakt van kunststof. Het verschil in de modellen is de capaciteit, welke kan variëren van twee tot drie kilo.

Gebruik campingwasmachine

Een handwasmachine is vaak het compactste model. Het maakt het opbergen na gebruik een stuk eenvoudiger én het is mogelijk om op elk moment te wassen. Vaak heeft een handwasmachine stabilisatievoetjes hierdoor staat de wasmachine stevig op de grond, maar ook op een campingtafel. Hierbij is het dus wel zo dat de was handmatig gedraaid moet worden.

De campingwasmachine op stroom werken net iets anders en zijn voorzien van een timer. Hierbij is het dan alleen nodig om de spullen in de wasmachine te doen, de stroom aan te sluiten én de timer aan te zetten.

Campingwasmachine met centrifuge

Bij een aantal wasmachines is het ook mogelijk om te centrifugeren. Hierdoor is de was al een stuk droger dan bij een wasmachine zonder deze functie. Een groot voordeel is dan dat de was sneller droog is. Dan hoeft het minder lang te drogen op een droogrek of droogmolen.

Vragen over de camping wasmachines?

Wil je graag meer weten over de camping wasmachines uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de droogrekken en wasmanden uit ons assortiment.