Tentbezems

Op de kampeervakantie de tent, caravan of camper goed schoon houden? Dat gaat het eenvoudigste met een tentbezem. Ben je een dagje naar het strand geweest? Dan is de kans groot dat je toch wat zand mee naar binnen loopt. De eenvoudigste manier om zand te verwijderen is met een tentbezem of stoffer en blik. In deze categorie bekijk je de tentbezems uit het assortiment.

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten tentbezems

Er zijn verschillende soorten tentbezems verkrijgbaar. Deze tentbezems zijn bijvoorbeeld gemaakt van diverse materialen. De bezems uit het assortiment zijn onder andere gemaakt van nylon, polypropyleen, hout en kunststof. Deze artikelen zijn onder andere van de merken Bo-Camp en Coghlan’s.

Dan is er nog variatie in de grootte van deze tentbezems. Tijdens een kampeervakantie heb je niet altijd de mogelijkheid om hele grote campingartikelen mee te nemen. Daar is bij een aantal tentbezems over gedacht. Deze zijn dan voorzien van een telescopische steel. De steel van deze bezems is dan verstelbaar. Hierdoor is het mogelijk om een bezem compacter mee te nemen.

Veger en blik

Als je dan al het vuil bij elkaar geveegd hebt, is het soms weleens lastig om het vuil uit het voertuig of tent te krijgen. Dan heb je vaak niet genoeg aan alleen een tentbezem. Een veger en blik is dan een goede aanvulling. Het grootste verschil zit voornamelijk in de kleur en het design. Alle varianten van een veger en blik zijn namelijk voorzien van een kliksysteem.

Een vuilnisset met tentbezem en stoffer en blik

Ben je op zoek naar een hele complete, maar compacte vuilnisset? Met deze set heb je gelijk verschillende producten voor het schoonmaken van het voertuig. De set bevat een bezem, stoffer en blik en een prullenbak.

Vragen over tentbezems?

Wil je graag meer weten over de tentbezems uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere schoonmaakartikelen uit ons assortiment.