Camping stofzuigers

Gebruik je liever geen tentbezem voor het opruimen van de caravan of camper? Tegenwoordig zijn er ook verschillende stofzuigers verkrijgbaar die geschikt zijn voor op de camping. Deze stofzuigers zijn qua formaat compacter dan de reguliere stofzuigers. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de stofzuigers verschillende aansluitingen hebben en om naar het vermogen van de stofzuiger te kijken.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten camping stofzuigers

In deze categorie staan de verschillende modellen van de campingstofzuigers uit ons assortiment. Deze stofzuigers zijn onder andere van Bo-Camp, Haba, Mestic en Tristar. De stofzuigers hebben een aansluitspanning van 12 volt, 220-240 volt of 230 volt. Sommige stofzuigers zijn ook nog voorzien van een kortsluitbeveiliging of een accu. De meeste stofzuigers zijn van kunststof gemaakt en de stofzuigerzakken uit het assortiment zijn gemaakt van papier. Veelvoorkomende kleuren zijn blauw, grijs en groen.

Stofzuigers voor op de camping

De stofzuigers voor op de camping zijn over het algemeen al compacter dan de stofzuigers je thuis gebruikt. De meeste stofzuigers hebben een opvangbak zodat je deze na gebruik gelijk kunt legen.  Het verschil met een kruimeldief is dat de campingstofzuiger voorzien is van een verstelbare steel. Voor één stofzuiger zijn er losse stofzuigerzakken verkrijgbaar.

Kruimelzuigers voor op de camping

Een andere handige optie voor op de camping is de kruimeldief. Dit apparaat is nog compacter dan een camping stofzuiger of een tentbezem. De kruimelzuigers hebben genoeg kracht voor gebruik in de camper of caravan. Er is van de kruimeldieven ook een model welke voorzien is van een accu. Eenmaal opgeladen is er dus geen stroom nodig.

Vragen over de camping stofzuigers?

Wil je graag meer weten over de camping stofzuigers uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de tentbezems uit ons assortiment.