Camping prullenbakken

Bij KampeerPerfect zijn er verschillende soorten camping prullenbakken verkrijgbaar. Tijdens het kamperen moet je, je afval natuurlijk ook netjes opruimen. Bekijk ons uitgebreide assortiment prullenbakken in deze categorie.

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Verschillende camping prullenbakken

De camping prullenbakken zijn er in verschillende soorten en maten. De inhoud van een prullenbak wordt aangegeven in liters. Een prullenbak tot 5 liter is geschikt voor klein afval. Deze prullenbakken zijn erg handig voor op het toilet of badkamer. Een andere handige plek voor deze kleine camping prullenbakken is in de keuken. Een grotere prullenbak zoals 10 of 25 liter is erg handig voor op kantoor. Een grotere camping vuilnisbak van 50 liter of een vuilniszakhouder is geschikt voor restafval. De meeste prullenbakken zijn gemaakt van een soort kunststof. De meeste prullenbakken hebben een onopvallende kleur zodat deze niet te veel opvallen in het interieur.

Camping vuilnisbak voor in de auto of caravan

Er zijn diverse compacte camping vuilnisbakken voor in de caravan of auto. Deze producten zijn op verschillende manieren te bevestigen. Zo is er een prullenbak die aan de hoofdsteun van de autostoel bevestigd kan worden, maar er zijn ook vuilnisbakken die aan een keukenkastje te bevestigen zijn.

Vuilniszakhouders

In een vuilniszakhouder past vaak een vuilniszak van 50 of 60 liter. Vuilniszakhouders zijn handig om te gebruiken in een tent of voortent. Zo heb je de mogelijkheid om restafval weg te gooien en zit een kleinere prullenbak niet zo snel vol. Na gebruik is een vuilniszakhouder zeer compact op te vouwen tot een formaat wat gemakkelijk in de bagage past.

Vragen over de camping prullenbakken?

Wil je graag meer weten over de camping prullenbakken uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de campingemmers en tentbezems uit het assortiment.