Camping emmers en afwasemmers

Schoonmaken is ook een onderdeel van de vakantie. De vloer van de caravan dweilen of de afwas doen na een lekker maaltijd, het hoort er allemaal bij! Het is dus altijd handig om een emmer of afwasemmer mee te nemen naar de vakantie. De verschillende soorten en maten uit het ruime assortiment bekijk je hier!

14 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

14 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Afwasemmers en afwasbakken

Heb je de lekkerste campinggerechten gemaakt of de barbecue aan gehad? Dan is het daarna tijd om het campingservies af te wassen! De meeste campings hebben handige afwasplaatsen. Vaak is dit wel een stuk lopen vanaf de kampeerplaats, dus een afwasemmer of afwasbak is dan erg handig! De afwasbakken zijn van de merken Bo-Camp, Brunner en Curver. Veelvoorkomende kleuren zijn groen, antraciet, blauw, oranje en wit.

Camping emmers

De vloer van de caravan dweilen of de caravan helemaal poetsen. Het gaat een stuk gemakkelijker met een camping afwasemmer. De afwasemmers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Heb je minder ruimte in de camper of caravan? Kies dan voor een opvouwbare afwasemmer. Na gebruik is een opvouwbare afwasemmer maar een paar centimeter hoog en dus eenvoudig op te bergen! Het materiaal wat gebruikt wordt voor afwasemmers is vaak een combinatie van kunststof en siliconen. De siliconen maken het mogelijk om de emmer in te klappen.

Opblaasbare camping emmer

Een andere optie als compacte emmer is een opblaasbare emmer. De emmer is ook te gebruiken als afwasbak. Door de rand op te blazen en de emmer met water te vullen ontstaat er een stevige afwasbak. Als de afwasbak leeg is, is deze super compact mee te nemen.

Bestel de camping emmers of afwasemmers online

Heb je de camping emmer of afwasemmers uitgezocht? Deze bestel je eenvoudig online bij KampeerPerfect. Een bestelling boven de 50 euro wordt gratis thuisbezorgd. Wil je het artikel liever eerst nog even bekijken? Dat kan in onze winkel in Montfoort. Heb je een vraag over een product? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de afdruiprekken uit het assortiment.