Camping droogrekken

Met een camping droogrek is de was zo weer droog. Het is mogelijk om best een grote hoeveelheid was op te hangen, maar na gebruik is een camping droogrek weer compact op te bergen. Een ander voordeel is dat een droogrek gemakkelijk te verplaatsen is. Zet je het droogrek even in de zon? Dan is de was zo droog. Bekijk alle camping droogrekken uit het assortiment van KampeerPerfect in deze categorie.

3 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

3 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Verschillende camping droogrekken

In het assortiment van KampeerPerfect zijn verschillende campingdroogrekken verkrijgbaar. Denk hierbij aan droogcarrousels, droogrekken met ophangbeugels en droogrekken die je neer kunt zetten. De droogrekken zijn vaak gemaakt van aluminium of staal. De modellen uit ons assortiment zijn onder andere van de merken Bo-Camp, Fiamma, Leifheit en Vileda.

Droogcarrousel

Een droogcarrousel is eigenlijk de kleinere variant van de camping droogrekken. De droogcarrousels zijn eenvoudig op te hangen en voorzien van wasknijpers. Erg handig wanneer je een kleine was doet op vakantie en deze snel wil laten drogen. Droogcarrousels zijn vaak voorzien van een ophanghaak, waardoor ze eenvoudig te bevestigen zijn.

Camping droogrekken met ophangbeugels

Wanneer je weinig ruimte hebt en je toch snel het wasgoed wil laten drogen, dan gaat dit gemakkelijk met een droogrek met ophangbeugels. Zo hang je een droogrek met ophangbeugels op aan een balkon of een caravankozijn.

Schaarmodel droogrekken

Schaarmodel droogrekken zijn gemakkelijk in te klappen door het frame. Vaak zijn dit type droogrekken voorzien van twee zijrekken. Wanneer je dan meer ruimte nodig hebt voor het wasgoed zijn deze zijrekken gewoon uit te klappen en kun je er direct wasgoed aan hangen.

Vragen over de camping droogrekken?

Wil je graag meer weten over de droogrekken uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de droogmolens en camping waslijnen uit het assortiment.