Camping droogmolens

Droogmolens zijn een handige toevoeging voor de kampeervakantie. Soms is het ook nodig om tijdens de kampeervakantie de was te doen. Dan is een droogmolen een handige toevoeging aan de kampeerspullen. Daarnaast is het ook handig om de handdoeken uit te hangen na een dagje strand. In deze categorie bekijk je de droogmolens uit het assortiment van KampeerPerfect.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Verschillende camping droogmolens

De droogmolens in de webshop van KampeerPerfect zijn onder andere van de merken Bo-Camp en Travellife. De meeste droogmolens zijn gemaakt van aluminium. Dit is een sterk en lichtgewicht materiaal. Veelvoorkomende kleuren zijn zilvergrijs en zwart. Dan is er nog het verschil tussen de droogmolens met poten en de droogmolens die in de grond vast te zetten zijn. Sommige modellen zijn inclusief een opbergtas.

Specificaties camping droogmolens

Één van de belangrijkste punten voor een camping droogmolen is dat deze compact op te bergen is, maar ook dat er genoeg ruimte is wanneer je de was wil ophangen. Een voordeel van dit soort droogmolens is dat deze vaak voorzien van een telescopische steel. Hierdoor is de droogmolen compact in te klappen na gebruik. Een ander voordeel van een telescopische steel is dat de droogmolen in hoogte verstelbaar is.

Accessoires voor droogmolens

Er zijn voor de camping droogmolens accessoires verkrijgbaar. Na gebruik is het toch fijn om een droogmolen netjes op te bergen. Dit kan met een opbergtas voor een droogmolen.  Deze opbergtassen zijn groot genoeg voor de meeste camping droogmolens, maar ook te gebruiken voor het opbergen van de meeste parasols

Vragen over de camping droogmolens?

Wil je graag meer weten over de droogmolens uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de droogrekken en camping waslijnen uit het assortiment.