Camping deurmatten

Een camping deurmat is functioneel en geeft de kampeerplek of voertuig extra sfeer. Een schone caravan of camper, dat wil iedereen toch? Bij KampeerPerfect vind je een ruim assortiment aan kokos deurmatten, droogloopmatten en kunstvezel deurmatten. Zo zorg jij ervoor dat de caravan of camper schoon blijft en dat er geen zand, vuil of vocht naar binnen gelopen wordt. Bekijk de diverse camping deurmatten hier.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Droogloopmat

Een droogloopmat is een handig product, welke ervoor zorgt dat er geen vocht in het voertuig komt. Bij het kiezen voor een droogloopmat is het goed om te kijken naar het materiaal. Kies dan voor een zware kwaliteit katoen. Dit materiaal neemt extra vocht op en is gemakkelijk schoon te maken. Wil je voorkomen dat een droogloopmat gaat krullen? Een droogloopmat met afgeronde hoeken gaat minder snel krullen. De droogloopmatten uit het assortiment zijn onder andere van het merk Bo-Camp

Kokos vezel deurmat

Een kokosvezel deurmat is een gemaakt van het milieuvriendelijke kokos. De vezels van kokos zijn rot- en schimmelwerend. Doordat de vezels van kokos zo sterk zijn, gaat een kokosmat lang mee. Een kokosmat is gemaakt van 100% kokosvezel en hebben soms een decoratief design. Voorbeelden van designs zijn de kokosmatten met een camper of caravan print.

Borstelmat

Ga je nou vaak wandelen en kom je dan terug met hele vieze schoenen? Dan is het aan te raden om een borstelmat aan te schaffen. De vieze schoenen zijn goed schoon te maken met een borstelmat. Borstelmatten hebben vaak een rubberen anti-slip laag, waardoor de mat niet wegschuift.

Vragen over de camping deurmatten?

Wil je graag meer weten over de camping deurmatten uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.  Nog meer sfeer geven aan de kampeerplek? Bekijk dan ook eens de stijlvolle kleden uit het assortiment.