Camping afdruiprekken

Wanneer je gaat kamperen hoort opruimen en schoonmaken er nou eenmaal bij. Tijdens de kampeervakantie heb je vaak niet de mogelijkheid om gebruik te maken van een vaatwasser. Dat wordt dus samen afwassen. Een afdruiprek is dan één van de producten die handig is bij de afwas. In deze categorie staan alle afdruiprekken uit het assortiment.

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten camping afdruiprekken

In het assortiment van KampeerPerfect zijn de afdruiprekken van een aantal merken te koop. Dit zijn de afdruiprekken van Bo-Camp, Brunner, Curver en Midland. De afdruiprekken zijn van verschillende materialen gemaakt zoals bamboe en kunststof.

Er zijn ook afdruiprekken met meerdere functies. Er is ook een model welke als afdruiprek en als vergiet te gebruiken is. Daarnaast zijn er ook camping afdruiprekken met een plateau. Het voordeel hiervan is dat het overtollige water in het plateau loopt waardoor het aanrecht droog blijft.

Compacte afdruiprekken

Sommige designs van de afdruiprekken zijn ook nog eens compact op te vouwen. Erg handig wanneer je op kampeervakantie gaat en beperkte opbergruimte hebt. Zo is er een model die in te klappen is en een ander model is in te vouwen.

Handige accessoires voor camping afdruiprekken

Een handige accessoire voor onder de camping afdruiprekken is een antislip afdruipmat. Deze mat is gemaakt van natuurrubber en biedt bescherming voor het servies. Heb je de afdruipmat de hele zomervakantie gebruikt en wil je deze goed reinigen? Dat is heel eenvoudig! De afdruipmat kan namelijk gewoon in de vaatwasser. Daarnaast is de mat ook nog eens bestand tegen kokend water, schoonmaakmiddelen, oliën en vetten.

Vragen over de afdruiprekken?

Wil je graag meer weten over de afdruiprekken uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere categorieën zoals de camping afwasemmers en camping prullenbakken.