Schoonmaakartikelen

Schoonmaken hoort er ook bij op de camping. Bij schoonmaakartikelen voor op de camping zijn er andere specificaties waar je op moet letten dan wanneer je schoonmaakartikelen voor thuis koopt. Zo is het handig als een schoonmaakartikel niet te groot is en na gebruik opvouwbaar of inklapbaar is. Bij elektronische schoonmaakartikelen moet je rekening houden met het vermogen van een apparaat.

Soorten schoonmaakartikelen

In deze categorie bekijk je de schoonmaakartikelen voor tijdens de kampeervakantie. Zo zijn er diverse producten die handig zijn bij het opruimen, wassen van kleding en voor het schoonhouden van de camper of caravan. De merken die producten maken voor het schoonmaken tijdens de kampeervakantie zijn onder andere Bo-Camp, Brunner, Curver en Mestic.

Afwasemmers en afdruiprekken

De afwas doen op camping is een stuk eenvoudiger wanneer je een afwasemmer of afwasbak hebt. Wanneer je de afwas gedaan hebt is het ook mogelijk om de afwas te laten drogen op een afdruiprek. Er zijn ook opvouwbare afdruiprekken. Hierdoor zijn ze na gebruik compact op te bergen.  

Wasmanden, droogrekken en droogmolens

Ga je voor een langere tijd op kampeervakantie? Dan is het soms ook nodig om tussendoor de kleding en handdoeken te wassen. Gelukkig zijn er meerdere alternatieven waardoor jij ook eenvoudig de wasjes doet op vakantie. Zo zijn er zelfs wasmachines die je zelf mee kunt nemen. Er zijn compacte droogrekken en droogmolens.

Deurmatten, tentbezems en prullenbakken

Met de deurmatten, tentbezems en prullenbakken zorg jij ervoor dat het voertuig schoon blijft. Door de deurmatten wordt er minder vuil of zand naar binnen gelopen. Is er toch vuil in of zand in de caravan? Dan maak je dit het eenvoudigste schoon met een tentbezems of met een veger en blik. Dit gooi je dan direct weer in de camping prullenbakken.

Vragen over de schoonmaakartikelen?

Wil je graag meer weten over de schoonmaakartikelen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.