Tentorganizers

Ben je op zoek naar een handig systeem om de kleine kampeerartikelen op te bergen tijdens de kampeervakantie? Kies dan voor een tentorganizer! Tentorganizers zijn eenvoudig op te hangen in een caravan, camper of tent en bieden veel ruimte om verschillende artikelen op te bergen. In deze categorie bekijk je de tentorganizers uit het assortiment.

13 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

13 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten organizers

In de webshop van KampeerPerfect zijn verschillende tentorganizers verkrijgbaar. Dit zijn onder andere de producten van Bo-Camp, Brunner, Eurotrail en Thule. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs, antraciet en zwart. Het meest voorkomende materiaal wat gebruikt wordt is polyester. Naast de tentorganizers zijn er ook organizers verkrijgbaar welke speciaal zijn ontworpen om aan de autostoel te bevestigen. Hierdoor is het gemakkelijk om losse spullen in de auto op te bergen.

Grootte van tentorganizers

Dan is er nog het verschil in grootte en het aantal opbergvakken. De tentorganizers hebben 1 tot 5 vakken, maar hele grote varianten hebben 15 vakken of meer. De meeste organizers hebben vakken met ritsen, maar sommige uitvoeringen zijn ook voorzien van deurtjes. Er zijn ook organizers welke speciaal gemaakt zijn voor het opbergen van schoenen.

Bevestiging tentorganizers

De organizers zijn vaak op verschillende manieren te bevestigen. Hierbij is het ook handig om te kijken welke tentorganizer geschikt is voor jouw kampeervakantie. De tentorganizers zijn vaak te bevestigen aan een caravanrail, met klittenband om een tentstok, met zeilogen om op te hangen aan haken of met straps voor het ophangen aan een tentstok. Vaak zijn de organizers ook nog voorzien van lusjes. Hiermee kun je de onderkant fixeren. Door de verschillende bevestigingsmogelijkheden zijn organizers multifunctioneel te gebruiken.

Vragen over de tentorganizers?

Wil je graag meer weten over de tentorganizers uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de opbergnetten en opbergtassen.