Camping opbergtassen en opbergzakken

Na de kampeervakantie gaan de meeste kampeerspullen weer in de schuur, opslag of in het voertuig. Om deze campingartikelen zo netjes mogelijk te houden is het handig om ze op te bergen in een opbergtas of opbergzak. Zo blijven de spullen beschermt tegen vuil en beschadiging. In deze categorie staan alle opbergtassen en opbergzakken uit het assortiment van KampeerPerfect.

Toont 1 tot 24 van 43 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 43 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten opbergtassen en opbergzakken

Er zijn veel verschillende soorten opbergtassen. De opbergtassen en opbergzakken zijn onder andere van de merken Barebones, Bo-Camp, Coghlan’s, Crespo en Peggy Peg. Een veelvoorkomend materiaal van deze artikelen is polyester. Bij de omschrijving van de opbergtassen staat omschreven voor wat voor product het geschikt is.

Opbergzakken voor onderdelen

Er zijn diverse soorten opbergzakken en opbergtassen verkrijgbaar voor onderdelen. Dit zijn bijvoorbeeld opbergtassen voor tentframes, haringen, verlengsnoeren of opbergtassen voor levellers.

Opbergtassen voor campingmeubels

Na het gebruiken van campingstoelen en campingtafels wil je natuurlijk dat deze ook netjes blijven in de opslag. Voor deze artikelen zijn er diverse opbergtassen verkrijgbaar. Bij de opbergtas staat vermeld voor wat voor vorm campingtafel deze bijvoorbeeld geschikt is of voor welk type tafel de tas geschikt is.

Waterdichte opbergzakken

Weet je dat je deze vakantie met de boot gaat of gaat kanoën of kajakken? Dan is het handig om een waterdichte opbergzak mee te nemen. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat een kano of kajak omslaat of dat er water in de boot komt. Met een waterdichte opbergzak weet je in ieder geval dat jouw belangrijke spullen beschermt zijn tegen het water.

Vragen over de opbergtassen en opbergzakken?

Wil je graag meer weten over de opbergtassen en opbergzakken uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Kijk ook eens bij de camping opbergboxen.