Camping opbergboxen

Opbergboxen en opvouwkratten zijn handige producten om mee te nemen tijdens een kampeervakantie. Je hebt snel extra opbergruimte en na gebruik zijn de boxen en kratten vaak compact op te bergen. In de categorie staan de diverse opbergboxen en opvouwkratten uit het assortiment van KampeerPerfect. Bekijk de diverse opbergboxen.

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

6 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten opbergboxen

De opbergboxen zijn er in verschillende soorten en maten. De producten zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Curver en Fiamma. Opbergboxen worden onder andere gemaakt van polyethyleen, polyester of kunststof. Veel voorkomende kleuren zijn onder andere wit, grijs en zwart.

Voordelen opbergboxen

Er zijn verschillende punten waarom opbergboxen handiger in gebruik zijn dan andere opbergartikelen. Opbergboxen zijn ook erg handig in gebruik wanneer je niet op vakantie bent. Dit is omdat ze vaak ook nog stapelbaar zijn. Daarnaast zijn vouwkratten en andere opbergboxen vaak opvouwbaar. Dit neemt weinig ruimte in. Daardoor zijn opbergboxen handig om mee te nemen. Een ander voordeel is dat de boxen vaak afsluitbaar zijn door middel van een deksel of een rits. Hierdoor blijven de spullen beschermt tegen vuil en stof. Daarnaast zorgt een opbergbox er ook voor dat de spullen minder snel beschadigen.

Compacter opbergen in een opbergbox

Wil je de kampeerspullen nog compacter opbergen in een box? Dat is mogelijk met vacuümzakken. Dit zijn compacte opbergtassen die heel handig zijn wanneer je kleding compact wil opbergen. Door de kleding in de vacuümzakken te stoppen hebben de kledingstukken minder volume. Wanneer je de zakken dan opstapelt in een krat is het mogelijk om veel meer spullen op te bergen. Dit scheelt weer veel ruimte.

Vragen over de opbergboxen?

Wil je graag meer weten over de opbergboxen uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Nieuwsgierig naar de andere opbergartikelen? Bekijk ook eens de opbergtassen en tentorganizers.