Camping opbergartikelen

Tijdens de kampeervakantie wil je natuurlijk voldoende leefruimte overhouden. Met veel verschillende kampeerspullen kan het snel rommelig en klein ogen. Door de juiste opbergartikelen mee te nemen zorg jij ervoor dat de kampeerspullen netjes opgeborgen zijn. Ook na de kampeervakantie wil je de spullen netjes opbergen zodat deze niet vies worden of beschadigen. Hiervoor zijn er diverse opbergartikelen beschikbaar. Bekijk de opbergartikelen in deze categorie.

Soorten opbergartikelen

In het assortiment van KampeerPerfect zijn diverse opbergartikelen verkrijgbaar. Deze artikelen zijn onder andere van de merken Bo-Camp, Curver en Thule. Deze opbergartikelen zijn onderverdeeld in de categorieën: opbergboxen, opbergnetten, opbergtassen en opbergzakken, ophanghaken en tentorganizers.

Camping opbergboxen

In opbergboxen kun je veel verschillende kampeerspullen opbergen. Het is zeer handig wanneer de spullen in een opslag wil opbergen, omdat vouwkratten ook gemakkelijk op te stapelen zijn. Gebruik je een vouwkrat niet? Dan is deze ook weer compact in te klappen.

Camping opbergnetten

De meeste opbergnetten zijn geschikt om onder een campingtafel te plaatsen. Zo heb je de mogelijkheid om wat spullen zoals tijdschriften op te bergen onder een tafel. De meeste opbergnetten zijn universeel. Er zijn ook hangmandjes, welke bijvoorbeeld te gebruiken zijn voor het bewaren van fruit en groenten.

Camping opbergtassen en opbergzakken

Na de kampeervakantie wil je de campingstoelen, campingtafels en kookplaten netjes opbergen. Hiervoor zijn er diverse opbergtassen en opbergzakken verkrijgbaar. Natuurlijk is een opbergtas ook handig als je de stoelen gemakkelijk wil tillen.

Ophanghaken

Wil je een handdoek of theedoek ophangen? Dan zijn er ook diverse ophanghaken verkrijgbaar. Deze zijn met zuignappen te bevestigen of bijvoorbeeld op een tentstok of caravanrail te bevestigen.

Tentorganizers

Wil je de kampeerspullen eenvoudig indelen en opbergen? Dan is een tentorganizer echt een handig product. Door de vele vakken is het gemakkelijk om veel verschillende spullen op te bergen. Er zijn veel tentorganizers voor verschillende soorten kampeervakanties. Tentorganizers zijn op verschillende manieren te bevestigen zoals: aan de caravanrail, met klittenband aan een tentstok, met zeilogen of met straps aan een tentstok.

Vragen over de opbergartikelen?

Wil je graag meer weten over de opbergartikelen uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.