Voetenbankjes

Wil jij de kampeer set compleet maken met een voetenbank zodat je extra comfortabel kan zitten in een campingstoel? KampeerPerfect heeft verschillende soorten voetenbanken in het assortiment. De voetenbanken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, welke overeen komen met de verschillende campingstoelen. Bekijk de camping voetenbanken in deze categorie!

Toont 1 tot 24 van 32 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 32 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten camping voetenbankjes

In het assortiment van KampeerPerfect zijn er diverse voetenbankjes verkrijgbaar. Dit zijn onder andere de voetenbanken van de merken Bo-Camp, Crespo, Dukdalf, Travellife en Westfield. Deze voetenbanken zijn gemaakt van verschillende soorten materialen. Het frame kan gemaakt zijn van aluminium of Duralite. De bekleding is gemaakt van Tex Supreme, Airmesh, Textileen of Oxford Polyester. Veelvoorkomende kleuren zijn antraciet, grijs, groen en blauw. De frames zijn vaak zilver, grijs of zwart.

Vaste of vrijstaande voetenbanken

Één van de verschillen tussen de voetenbanken is of ze bevestigd moeten worden aan een stoel of dat ze vrijstaand zijn. Een voordeel van een vaste voetenbank is dat je deze aan de stoel vast kunt klikken, waardoor het één geheel wordt met de campingstoel. Na gebruik zijn deze voetenbanken vaak onder de stoel te schuiven. Wil je de voetenbank opbergen? Dan klik je deze los en klap je de voetenbank in.

Losstaande camping voetenbanken hebben het voordeel dat ze vaak ook nog op andere manieren te gebruiken zijn. Sommige voetenbanken hebben een hoger draagvermogen en zijn ook te gebruiken als kruk of als bijzettafel. Een andere voordeel is dat een losstaande voetenbank gemakkelijk te verplaatsen is naar de beste afstand van de stoel. Deze voetenbanken zijn ook compact inklapbaar.

Vragen over de camping voetenbankjes?

Wil je graag meer weten over de camping voetenbanken uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de campingstoelen uit het assortiment.