Bo-Camp Tafels

Op zoek naar een Bo-Camp tafel? In deze categorie bekijk je de ruime collectie camping- en bijzettafels van Bo-Camp. De tafels hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding en zijn verkrijgbaar in diverse moderne designs. Bij de ontwerpen is erover nagedacht dat de tafels weinig ruimte innemen. Daarnaast zijn ze ook nog eens lichtgewicht. Hierdoor zijn Bo-Camp tafels zeer geschikt voor onderweg of voor op de camping.

Toont 1 tot 24 van 31 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 31 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten Bo-Camp tafels

De tafels van Bo-Camp zijn onder te verdelen in twee type tafels. Zo zijn er de campingtafels en bijzettafels. Hierdoor is er voor iedere gelegenheid wel een geschikte tafel te vinden.

Compacte Bo-Camp tafels

Voor de Bo-Camp tafels zijn er verschillende opties. Wil je een compact model wat handig te dragen is? Kijk dan eens naar de tafels met een deelbaar blad. Omdat het tafelblad op te delen is, is het tafelblad vaak in te klappen of op te vouwen. Hierdoor is een Bo-Camp met een deelbaar tafelblad vaak compact op te bergen en soms zit er zelfs een opbergtas bij. Een andere handige model is een koffermodel tafel. Deze tafels zijn na gebruik compleet in te klappen (inclusief de tafelpoten) als een koffer. Door het handvat is de tafel dan gemakkelijk te dragen.

Opties voor Bo-Camp tafels

Verder zijn er nog andere handige opties voor de campingtafels. Sommige Bo-Camp tafels zijn inclusief een opbergnet of draagtas. Hierdoor heb je een handige opbergruimte onder de tafel én een tas waarin je de Bo-Camp tafel na gebruik netjes in op kan bergen. Een andere optie is dat de tafels voorzien zijn van stelvoetjes. Hierdoor staat de tafel op vrijwel elke ondergrond stabiel.

Vragen over Bo-Camp Campingtafels?

Heb je een vraag over één van de tafels van Bo-Camp? Neem dan even contact op met onze klantenservice! De kampeerspecialisten helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl