Camping relaxstoelen

Ben je een hele dag op pad geweest of naar het strand geweest en wil je even helemaal tot rust komen? Dan is een relaxstoel een hele goede optie! Deze stoelen zijn eigenlijk een combinatie van een standenstoel en een ligbed. Je hebt namelijk de mogelijkheid om rechtop te zitten, maar ook om te gaan liggen. Daarbij worden je voeten ook altijd ondersteund!

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten camping relaxstoelen

Het merk Crespo heeft verschillende modellen relaxstoelen. Deze stoelen zijn vaak voorzien van een verstelbaar hoofdkussen, armleggers en een gedeelte waar je de voeten op kunt laten steunen. Deze stoelen zijn toch niet heel zwaar. Dit komt door het aluminium frame. De relaxstoelen komen voor in verschillende tinten grijs zoals grijs en donkergrijs. Daarbij staat er altijd vermeld om welke kleur grijs het precies gaat, mocht je nog andere bijpassende stoelen of krukjes willen kopen. Ondanks het lichtgewicht aluminium frame zijn de relaxstoelen stevige stoelen en hebben dan ook een draagvermogen van gemiddeld 130 kilo. De elastieken op de achterkant van de leuningen zorgen voor extra comfort en stevigheid. Zijn de elastieken versleten? Geen probleem! Er zijn vaak nog losse elastieken verkrijgbaar.

Hoe werkt een relaxstoel?

Relaxstoelen zijn traploos verstelbaar. Dit betekent dat ze op elke gewenste positie vast te zetten zijn. Door plaats te nemen in de stoel en naar achter te leunen is de relaxstoel te verstellen. Wanneer je naar achter leunt zal de leuning naar achter bewegen. Vaak zit er aan de zijkant van een stoel een knop. De stoel is hiermee vast te zetten op de gewenste stand. Zet de knop dan naar het icoon met het dichte slot.

Vragen over campingrelaxstoelen?

Wil je graag meer weten over de relaxstoelen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere campingstoelen uit ons assortiment zoals de inklapbare stoelen.