Camping ligstoelen

Met een ligstoel heb je een relaxstoel én een ligbed in één! Ligstoelen zijn zeer comfortabel en daardoor heb je ultiem comfort tijdens de kampeervakantie of in de tuin! Dit ligstoelen uit het assortiment van KampeerPerfect zijn in deze categorie te bestellen.

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

9 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Het comfort van camping ligstoelen

Er zijn meerdere redenen waarom een camping ligstoel zo comfortabel is. Ten eerste is dit om dat de ligstoelen in verschillende standen te zetten zijn. Dit kan variëren van 5 tot 7 standen. Hierdoor is het mogelijk om de ligstoel zo in te stellen dat jij het meest comfortabel zit. Daarnaast hebben ligstoelen armleggers waardoor je armen voldoende ondersteuning hebben. Verder hebben de meeste modellen ook nog een verstelbaar hoofdkussen. Door een elastische band is deze op de gewenste positie te plaatsen. Dit in combinatie met het instellen van de standen zorgt ervoor dat jij in de meeste comfortabele positie zit. Na gebruik zijn de ligstoelen in te klappen en compact te vervoeren. Hierdoor zijn ze een stuk gemakkelijker mee te nemen naar de vakantiebestemming!

Soorten camping ligstoelen

De ligstoelen zijn van het merk Crespo en wegen tussen 6 en 8 kilo. Ondanks dat de ligstoelen zelf niet heel zwaar zijn, hebben ze een groot draagvermogen. De camping ligstoelen hebben een draagkracht van 130 kilo. Tussen de modellen zitten kleine verschillen. Dit heeft voornamelijk te maken met het materiaal wat is gebruikt voor de bekleding en het frame. De meeste frames zijn gemaakt van aluminium, maar de bekleding kan gemaakt zijn van Tex Supreme, Textileen of Mesh.

Informatie over de camping ligstoelen?

Heb je nog vragen over de ligstoelen van onder andere Crespo? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten geven je graag advies, zodat jij de juiste soort ligstoel kan bestellen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de ligbedden uit het assortiment.