Ligbedden

Heerlijk languit in het zonnetje op jouw campingligbed. Dat wil je toch wanneer je op de camping bent? Natuurlijk mag een comfortabel ligbed dan niet ontbreken. In deze categorie vind je de diverse modellen uit het assortiment van KampeerPerfect.

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten ligbedden

De ligbedden in het assortiment van KampeerPerfect zijn onder andere van de merken: Bo-Camp, Crespo, Dukdalf, Eurotrail, Red Mountain en Travellife. Na gebruik zijn de ligbedden zeer compact in te klappen. Daarnaast zijn ze soms voorzien draaglussen waardoor het zeer eenvoudig is om de ligbedden te dragen. Ben je op zoek naar een ligbed met armleuningen? Kijk dan eens bij de categorie ligstoelen.

Diverse kleuren ligbedden

De ligbedden zijn in diverse kleuren te koop. Veelvoorkomende kleuren zijn grijs, donkergrijs, antraciet, blauw en zwart. De frames zijn vaak zilver, grijs of zwart.  De leuning is vaak verstelbaar, zodat je dit precies zo kunt aanpassen naar de gewenste zithouding. In sommige gevallen kan de leuning ook helemaal plat.

Verschillende specificaties ligbedden

Natuurlijk zijn er nog andere specificaties waarin de ligbedden van elkaar verschillen. Zo is het dan de frames van elkaar verschillen. Deze worden vaak gemaakt van staal of aluminium. Het kan zo zijn dat het ligbed poten of een U-frame heeft.

Accessoires voor ligbedden

Voor de ligbedden zijn ook extra accessoires verkrijgbaar. Deze accessoires zitten soms al standaard bij een ligbed. Denk hierbij aan een verstelbaar hoofdkussen of een handige organizer. Zodat je boeken, tijdschriften of eventueel een telefoon of tablet op kan bergen. Er zijn ook enkele modellen die voorzien zijn van een zonnescherm.

Vragen over ligbedden voor de camping?

De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het kiezen voor het juiste ligbed. Dus heb je nog vragen over een bepaald model ligbed? De klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl