Camping krukken

Snel een extra zitplaats op de camping of tijdens een verjaardag thuis? Bekijk dan eens de krukken uit het assortiment. Er zijn diverse modellen verkrijgbaar en de krukken zijn multifunctioneel in gebruik!

16 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

16 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten campingkrukken

Er zijn verschillende soorten krukken in het assortiment. Deze krukken zijn onder andere van de merken Bo-Camp, Brunner, Crespo, Defa en Dukdalf. Ook de frames kunnen verschillen. Het frame wat het meest voorkomt is een aluminium frame. Dit komt doordat dit materiaal lichtgewicht is en dat is dan weer ideaal voor een kampeervakantie. Andere materialen die gebruikt worden voor het frame zijn staal en hout. De krukken zijn vaak verkrijgbaar in de kleuren grijs en donkerblauw. Zoek je een kruk voor bij een campingstoel? Bekijk dan goed of de kleurcodes overeen komen.

Driepoot campingkrukken

De driepoot campingkrukken zijn echt een uitkomst wanneer je gaat wandelen of fietsen. De krukje zijn licht van gewicht, zeer compact op te bergen en voorzien van een draagriem. Ondanks het compacte formaat zijn de krukken sterk en echt wel de ideale wandelkruk te noemen!

Campingkrukken als voetenbank of bijzettafel

De camping krukken zijn ook multifunctioneel. Het is mogelijk om er snel een extra zitplaats mee te maken, maar er zijn ook nog andere mogelijkheden. Sommige modellen zijn te gebruiken als voetenbank, maar er zijn ook accessoires waarmee je snel een extra bijzettafel maakt. Dit oplegblad plaats je dan op een kruk en je hebt een bijzettafel. Erg handig wanneer je drinken of een snack neer wil zetten naast de campingstoel! Sommige krukken zijn al inclusief een oplegblad, dit staat dan bij het artikel vermeld.

Vragen over de verschillende krukken voor de camping?

Heb je vragen over de krukken voor de camping? Weet je nog niet welke kruk handig is voor jouw kampeervakantie? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten geven je graag advies, zodat jij de juiste camping kruk kan bestellen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl