Bo-Camp kasten

De modellen van de Bo-Camp assortiment zorgen voor een breed assortiment. Er zijn veel verschillende type kasten verkrijgbaar. Met deze hoogwaardige en innovatieve campingkasten heb je de mogelijkheid om de campingspullen op een efficiënte manier te ordenen. De campingkasten zijn van verschillende collecties waaronder de Bo-Camp, Bo-Camp Urban Outdoor en Bo-Camp Industrial collecties. Bekijk de campingkasten van Bo-Camp in deze categorie!

Toont 1 tot 24 van 25 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 25 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten Bo-Camp kasten

Naast dat er veel verschillende designs uit de collecties verkrijgbaar zijn. Hebben de kasten ook nog eens verschillende toepassingen. In de uitgebreide collectie van Bo-Camp zijn namelijk kookkasten, legkasten, opbergkasten, vouwkasten, kasten met lades én hangkasten te verkrijgen. Het materiaal wat gebruikt is voor de frame is vaak aluminium, staal, hout of bamboe. Voor de bekleding wordt er vaak gebruik gemaakt van polyester. De meeste modellen zijn na gebruik inklapbaar. Zo is de kast na de vakantie weer netjes op te bergen.

Bo-Camp kookkasten

Bo-Camp heeft een aantal kookkasten in het assortiment. Deze kasten zijn ideaal om een kooktoestel op te plaatsen om op te koken. De kasten hebben een blad welke hitte- en waterbestendig zijn. Hierdoor is het dus geen probleem eten te bereiden op een Bo-Camp kookkast. Een extra optie is een windscherm, welke beschermt tegen het uitwaaien van de vlam. Er is voldoende opbergruimte voor droogwaren en kruiden. Vaak is het ook nog mogelijk om de voorkant dicht te ritsen. Hierdoor zijn de spullen mooi uit het zicht.

Bo-Camp kasten voor het opbergen van kleding

Ben je op zoek naar een kast voor het opbergen van de kleding. Of je nou ruimte hebt voor een kleine kast of een hogere kast, er zijn veel opties. Er zijn campingkasten met meerder legplanken, hangkasten en combinaties.

Informatie over de Bo-Camp kasten?

Heb je nog vragen over Bo-camp campingkasten? Of wil je wat meer weten of de andere campingmeubels uit het assortiment? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten geven je graag advies, zodat jij de juiste soort kast kan bestellen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl