Campingkasten

Ben je op zoek naar een manier zodat je bijvoorbeeld de voortent enigszins netjes houdt? Dan is een campingkast toch wel een erg handige oplossing. Op de website van KampeerPerfect zijn er diverse soorten campingkasten verkrijgbaar. Deze kasten zijn bijvoorbeeld geschikt voor het opbergen van kleding, maar er zijn ook kasten waar je eenvoudig allerlei keukengerei in kan opbergen.

Toont 1 tot 24 van 48 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 48 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten kampeer kasten

De campingkasten uit het assortiment van KampeerPerfect zijn van verschillende merken. Dit zijn onder andere de merken: Bo-Camp, Crespo, Defa en Eurotrail.  De kasten zijn er in verschillende uitvoeringen. Veelvoorkomende kleuren zijn grijs, blauw en zwart. Daarnaast zijn er kasten verkrijgbaar die specifiek gemaakt zijn voor het opbergen van kleding of keukengerei.

Camping kookkasten

Wil je ook op de camping de lekkerste recepten klaarmaken op een comfortabele manier? Dan is een camping kookkast een handig kampeermeubel om te kopen. Campingkasten zijn voorzien van een hittebestendig en waterbestendig tafelblad. Hierdoor is het mogelijk om hier een campingkooktoestel op te plaatsen.  Dit zorgt ervoor dat je op een comfortabele hoogte de gerechten klaar maakt. Een ander voordeel is dat je ook alle keukengerei en campingpannen op kunt bergen.

Camping kledingkasten

Wil je een kast waarin je kleding op kan bergen? Er zijn diverse opties verkrijgbaar. Zo zijn er kledingkasten met legplanken, hangkasten en combikasten. De kasten met legplanken zijn verkrijgbaar met 2 tot 8 legplanken. Combikasten zijn gedeeltelijk te gebruiken als legkast, maar hebben vaak ook een gedeelte waar je hangkleding kwijt kan. Deze kasten zijn dus ook zelf in te delen.

Vragen over kasten voor het kamperen?

Wil je meer weten over de verschillende campingkasten uit het assortiment van KampeerPerfect? Of heb is er een onderdeel nodig zodat je zelf de kast weer kan repareren? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je er graag over! Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.