Westfield stoelen

Op zoek naar een luxe Westfield campingstoel voor jouw kampeervakantie? De campingstoelen van Westfield bekijk je in deze categorie. De stoelen hebben een stijlvol en modern design. Daarbij zijn de stoelen van alle gemakken voorzien en gemakkelijk te vervoeren. Compact in te klappen en licht van gewicht. De Westfield artikelen hebben een garantie van 5 jaar.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten Westfield campingstoelen

Van het merk Westfield zijn er diverse soorten stoelen verkrijgbaar. Dit zijn onder andere standenstoelen, regisseursstoelen en krukken. Deze artikelen worden vaak gemaakt van materialen zoals: Duralite, Mesh en aluminium. De meet voorkomende kleuren voor de producten van Westfield zijn: blauw, grijs en zwart.

Westfield standenstoelen

De standenstoelen van Westfield zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Zo zijn er ook de compact variant en de xl variant. Bij de xl varianten is vaak de zitting breder, de leuning hoger, heeft de stoel een hogere zithoogte en een groter draagvermogen. Verder kan er een verschil zitten in materiaal wat gebruikt is voor de bekleding. Sommige stoelen zijn voorzien van een luchtdoorlatende en sneldrogende vezelstructuur.

Westfield kruk

Westfield krukken hebben over het algemeen een draagvermogen van 100 kg. Daarnaast is een kruk ook nog te gebruiken als voetenbank of tafel. Doordat een kruk compact en lichtgewicht is, is deze gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor is het mogelijk om overal snel een extra zitplek te creëren.

Westfield Regisseursstoel

Een regisseursstoel is een comfortabele en opvouwbare stoel. De stoel is voorzien van een zachte gevoerde bekleding en heeft een draagvermogen van 120 kg. Het frame is vaak gemaakt van aluminium en de bekleding van Duralite en Duregore. Hierdoor biedt de regisseursstoel comfort en gebruiksgemak.

Vragen over Westfield stoelen?

De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het kiezen voor de juiste Westfield stoel. Wil je wat meer weten over de specificaties van een stoel? De klantenservice is bereikbaar op: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl