Dukdalf stoelen

Ben je nog op zoek naar een goede campingstoel zodat je kunt relaxen op de camping of het strand. De Dukdalf stoelen zijn dan een zeer goede keuze. De stoelen zijn te verstellen in verschillende standen. Dus de campingstoelen zijn ook nog eens zeer comfortabel. In deze categorie bekijk je alle modellen van de Dukdalf campingstoelen.

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

7 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Verschillende Dukdalf stoelen

In de collectie van Dukdalf zijn er diverse modellen campingstoelen. De stoelen verschillen van elkaar door een aantal kenmerken. Ondanks dat de specificaties soms maar een kleine beetje verschillen, kan dit veel verschil maken voor jouw zitcomfort.

Materiaalgebruik Dukdalf stoelen

Het frame van Dukdalf stoelen is meestal gemaakt van aluminium. Dit is een sterk materiaal, maar ook heel licht van gewicht. Lichtgewicht stoelen zijn altijd een aanrader voor een kampeervakantie. De kampeerstoelen zijn dan veel gemakkelijker mee te nemen.  Voor de zitting maakt Dukdalf voornamelijk gebruik van de materialen textileen en gepolsterd polyester. Beide materialen zijn waterdoorlatend en drogen daardoor sneller.

Accessoires en onderdelen voor Dukdalf stoelen

Natuurlijk zijn de Dukdalf stoelen ook uit te breiden met accessoires. Zo zijn er voetenbanken die direct aan de stoel te bevestigen zijn. Hierdoor maak je van de stoel eigenlijk een soort relaxstoel.

Na lang gebruik van de Dukdalf campingstoelen kan het weleens voorkomen dat er een onderdeel kapot gaat. Gelukkig is het bij Dukdalf stoelen vaak mogelijk om er losse onderdelen voor te bestellen. Hierdoor is het mogelijk om nog langer gebruik te maken van de campingstoel!

Opties Dukdalf campingstoelen

De Dukdalf campingstoelen hebben verschillende opties. De meeste stoelen hebben sowieso armleuning en zijn inklapbaar. Daarnaast zijn ze verstelbaar in 6 standen of meer.

Vragen over de Dukdalf stoelen?

Wil je graag meer weten over de Dukdalf stoelen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de campingstoelen van Crespo of Westfield.