Crespo stoelen

Het Spaanse merk Crespo is een bekend merk wat al 65 jaar bestaat. Crespo maakt verschillende soorten meubels welke er om bekend staan dat eenvoudig en compact mee te nemen zijn. De campingmeubels zorgen ervoor dat je comfortabel kunt zitten en dus helemaal tot rust komt tijdens de kampeervakantie. De Crespo campingstoelen staan bekend om hoge kwaliteit en hoog zitcomfort. Crespo heeft met de designs van de stoelen al meerdere prijzen gewonnen.

Toont 1 tot 24 van 58 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 58 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Soorten Crespo stoelen

Er zijn veel verschillende soorten van de Crespo stoelen. Zo zijn er standenstoelen, strandstoelen, relaxstoelen, krukjes en ligstoelen. De verschillen zitten voornamelijk in design, grootte en kleur. De meeste modellen worden gemaakt in grijs en blauw. Bij deze kleuren staat altijd een nummer vermeld. Dit is erg handig wanneer je bijpassende voetenbanken of krukken wil bestellen. Dan weet je in ieder geval zeker dat dit exact dezelfde kleur is.

Materiaalgebruik bij Crespo Stoelen

De frames van de meeste stoelen zijn gemaakt van aluminium. Dit is namelijk een stevig materiaal, maar ook lichtgewicht. Erg handig wanneer je op vakantie gaat. De campingstoelen zijn dan ook niet zwaarder dan 5 kg. Voor de bekleding wordt vaak gebruik gemaakt van Tex Supreme, Textileen of Mesh.

Voordelen van Crespo stoelen

Een groot voordeel bij Crespo stoelen is de garantie. Bij Crespo heb je namelijk 5 jaar garantie. Gaat er een keer een onderdeel kapot? Dan zijn er ook veel onderdelen los verkrijgbaar. Hierdoor is het eenvoudig om dit onderdeel te vervangen en gaan de stoelen nog langer mee!

Crespo stoelen set met tafel

Het is ook mogelijk om een volledige set te bestellen via de website. Deze sets bestaan uit een set van Crespo stoelen, een campingtafel en soms ook voetenbanken.

Vragen over de Crespo stoelen?

Wil je graag meer weten over de Crespo stoelen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere campingstoelen uit het assortiment.