Bo-Camp stoelen

Het merk Bo-Camp heeft een heel ruim assortiment aan campingstoelen. Voor iedereen is er wel een model campingstoel verkrijgbaar. Bo-Camp maakt innovatieve designs zoals de vouwstoelen met standen. In deze categorie bekijk je alle verschillende modellen stoelen van het merk Bo-Camp.

Toont 1 tot 24 van 55 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 55 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lijst 

Soorten Bo-Camp stoelen

Bo-Camp is ieder jaar weer innovatief met het creëren van nieuwe designs van stoelen. Inmiddels hebben ze een assortiment met veel verschillende modellen. De prijs/kwaliteit verhouding bij de Bo-Camp stoelen is erg goed. In de collectie van Bo-camp zijn onder andere vouwstoelen, vlinderstoelen, kinderstoelen en visstoelen verkrijgbaar. Bo-Camp stoelen hebben een draagvermogen van 25 kilo tot 100 kilo.

Materiaalgebruik bij Bo-Camp stoelen

Voor de frames van de stoelen maakt Bo-Camp gebruik van diverse soorten materialen. Het frame kan onder andere gemaakt zijn van staal, aluminium, bamboe of hout. Daarnaast zijn er ook nog de materialen die gebruikt worden voor het doek. Dit zijn onder andere textileen, canvas, mesh, nylon en polyester.

Accessoires bij Bo-Camp stoelen

De campingstoelen zijn nog functioneler of comfortabeler te maken met de accessoires. Bo-Camp heeft verschillende maten badstof stoelhoezen. Stoelhoezen zorgen voor een zachtere en comfortabele zit. Bij de maten staat omschreven voor welke soort stoelen de stoelhoes geschikt is.

Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om nog een voetenbank bij de stoel te kopen. Deze zijn vaak ook te gebruiken als bijzettafel. Dit systeem is heel eenvoudig. Een andere accessoire is namelijk een oplegblad. Dit oplegblad leg je op een kruk of voetenbank en dan is het een bijzettafel. Erg handig als tafel voor bij de Bo-Camp stoelen.

Vragen over de Bo-Camp stoelen?

Wil je graag meer weten over de Bo-Camp stoelen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere campingstoelen uit het assortiment.