Campingstoelen

In deze categorie staan alle stoelen uit het assortiment van KampeerPerfect. Wil je ook op de camping heerlijk onderuit kunnen zitten in bijvoorbeeld een relaxstoel? Kijk dan zeker eens in deze categorie, je vindt er werkelijk alle soorten en maten.

Toont 1 tot 24 van 204 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 204 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lijst 

Soorten kampeerstoelen

Van de kampeerstoelen zijn er veel verschillende modellen. Natuurlijk is het handig om eerst te bepalen waar en wanneer je de stoel wil gebruiken. Zo is het wat specifieker zoeken. In deze categorie vind je onder andere strandstoelen, standenstoelen en relaxstoelen. Kleuren die vaak gebruikt worden voor de stoelen zijn blauw, grijs, antraciet en zwart. Deze kampeerstoelen zijn vaak van merken zoals: Bo-Camp, Crespo, Travellife en Westfield.

Camping standenstoelen

Standenstoelen zijn comfortabele stoelen welke vaak verstelbaar zijn in 7 standen. De stoelen zijn voorzien van armleggers. De verschillen zitten vaak in de grootte van de stoel, het materiaalgebruik van het frame en de bekleding en of de stoel is voorzien van een hoofdsteun. Vaak is het ook mogelijk om een standenstoel uit te breiden met een bijpassende voetenbank.

Relaxstoelen

Ben je op zoek naar een stoel die ultiem comfort biedt? Kies dan voor een relaxstoel. Een relaxstoel heeft een steun voor je voeten. De relaxstoelen zijn zeer stevig en stabiel. Een ander groot voordeel van een relaxstoel is dat deze traploos verstelbaar is. Hierdoor is het mogelijk om de stand van de stoel eenvoudig aan te passen door naar voren of naar achteren te verplaatsen.

Strandstoelen

De strandstoelen zijn vaak compacter van formaat. Hierdoor is het ook gemakkelijk om deze stoelen mee te dragen naar het strand. De stoelen hebben een lagere zit, zijn vaak verstelbaar en na gebruik compact inklapbaar of op te vouwen.

Vragen over campingstoelen voor het kamperen?

Heb je vragen over de verschillende kampeerstoelen uit het assortiment van KampeerPerfect? Of vind je het lastig op een keuze te maken? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het kiezen van het perfecte model. Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.