Camping gasstellen

Ben je op zoek naar een gasstel voor op de camping? In deze categorie vind je alle kampeer gasstellen uit het assortiment van KampeerPerfect. Koken op een kampeergasstel is erg handig en er zijn veel verschillende opties om uit te kiezen.

Toont 1 tot 24 van 27 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Toont 1 tot 24 van 27 totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lijst 

Soorten gasstellen voor het kamperen.

Kampeer gasstellen zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Er zit dus altijd wel een gasstel tussen die geschikt is voor de keukenruimte die je hebt. De camping gastellen zijn vaak van de merken: Campingaz, Foker, Gimeg of Parker.

Verschillende maten camping gasstellen

De kooktoestellen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Zo zijn er 1-pits, 2-pits, 3-pits en 4-pits kampeer gasstellen verkrijgbaar. De 4-pits kampeer gasstellen hebben een thermische beveiliging. Dit zorgt ervoor dat wanneer het vuur uitwaait, de gastoevoer stopt.

Diverse kleuren kampeer gasstellen

Veelvoorkomende kleuren zijn: wit, grijs, zwart en blauw. Bij de Gimeg kooktoestellen zegt de kleur ook nog iets over het camping gasstellen. De grijze variant is namelijk voorzien van een automatische ontsteking.

De verschillende gasflessen voor camping gastellen

De meeste camping gasstellen werken op een cartouche of een grotere gasfles. Voor deze grotere gasflessen betaal je de eerste keer vaak statiegeld en een bedrag voor de vulling. Daarna is het mogelijk om de gasfles in te ruilen wanneer deze leeg is én betaal je alleen voor de vulling.

Bij de gasstellen staat vaak wel aangegeven welke cartouche of gasfles geschikt is voor het kooktoestel. Bekijk ook altijd goed welke gasslangen en drukregelaars geschikt zijn voor de gasfles die je bij het kampeerkooktoestel gaat gebruiken.  De gasflessen bestaan uit een combinatie van butaan en propaan. De verhouding staat op de verpakking.

Vragen over camping gasstellen voor het kamperen?

Wil je meer weten over camping gastellen? Heb je een vraag over welk cartouche of welke gasfles geschikt is voor jouw kooktoestel? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je er graag over! Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.