Camping kooktoestellen

Ben je op zoek naar een komfoor of campingkooktoestel voor de kampeervakantie? Je vindt de producten in de webshop en kampeerwinkel van KampeerPerfect. De kookstellen voor het kamperen werken op gas of elektriciteit, zijn verkrijgbaar in diverse formaten en er zijn ook nog accessoires of onderdelen verkrijgbaar.

Soorten kampeer kookstellen

Komforen en kampeer kookstellen zijn onder andere van de merken: Parker, Brunner, Campingaz, Tristar en Foker. Veelvoorkomende kleuren zijn grijs, blauw en zwart.

Elektrische- en gas kookstellen voor de camping

Het bereiden van de lekkerste campingrecepten doe je met één van de kooktoestellen. Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar. Zo zijn er kooktoestellen die werken op elektriciteit en andere modellen werken op gas. Een ander verschil zit in het formaat en het aantal pitten. Dit varieert van 1-pits tot 4-pits kooktoestellen. Dit heeft dan uiteraard ook gelijk invloed op de grootte van zo’n kooktoestel. Sommige modellen zijn ook voorzien van een deksel. Dit zorgt ervoor dat een kooktoestel na gebruik weer netjes schoon blijft.

Accessoires en onderdelen voor campingkookstellen

Van kampeerkookstellen kun je lang plezier hebben en ze zijn ook nog uit te breiden met accessoires. Koop bijvoorbeeld een kookwindscherm, zodat je ervoor zorgt dat de vlam van de pit niet uitwaait. Wil je een onderdeel vervangen van een kookstel? Dat is vaak wel mogelijk. Deze onderdelen zijn terug te vinden in de webshop. Is dit niet het geval? Neem dan contact op met de klantenservice. Wellicht is het wel mogelijk dat wij het onderdeel voor jou bestellen.

Vragen over kookstellen voor het kamperen?

Wil je meer weten over het gebruik van de kookstellen voor op de camping? Of heb je al een kookstel en moet er een onderdeel vervangen worden? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je er graag over! Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526.