Ventilatoren

Vaak ga je op vakantie voor de warmte en de zon. Soms is deze warmte minder aangenaam. Zeker wanneer je even wil uitrusten of gaat slapen. Doordat deze ventilatoren op te laden zijn of op batterij werken zijn ze heel geschikt voor de camping. Natuurlijk is het ook handig om een ventilator voor thuis te hebben. In deze categorie bekijk je de ventilatoren uit het assortiment van KampeerPerfect.

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

4 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten ventilatoren

In het assortiment van KampeerPerfect zijn verschillende ventilatoren verkrijgbaar. Dit zijn de ventilatoren van de merken Bo-Camp, Excellent en Mestic. De ventilatoren verschillen van elkaar door de grootte, de kleur en prijs. Daarnaast werken de ventilatoren op batterijen, stroom of zijn ze op te laden met een USB-kabel. De meeste ventilatoren zijn neer te zetten, maar er zijn ook een aantal modellen waarbij het mogelijk is om de ventilator op te hangen. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld een ventilator op wil hangen in een tent. Het meest bekende model is natuurlijk het staande model.

Ventilatoren met een lamp

Een aantal modellen van de ventilatoren zijn ook gelijk voorzien van een lamp. Tijdens een vakantie moeten de kampeerspullen natuurlijk niet te veel ruimte innemen. Erg handig dat een ventilator dan twee functies heeft. Deze ventilatoren met lamp zijn neer te zetten en op te hangen. De ventilatoren werken op batterijen of zijn voorzien van een kabel om de ventilator en lamp op te kunnen laden. De ventilatoren met lamp zijn verkrijgbaar in het grijs en zwart.

Vragen over de ventilatoren?

Wil je graag meer weten over de ventilatoren uit ons assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl.  Op zoek naar nog meer verkoeling? Bekijk dan ook eens de koelboxen of isoleerflessen voor koude drankjes en eten.