Koeltassen

Een dagje weg op de vakantiebestemming of ga je een dag wat leuks doen? Dan is het altijd fijn om gekoeld drinken of snacks mee te kunnen nemen. Een koeltas is dan compacter en handzamer om mee te nemen. In het assortiment van KampeerPerfect zijn er diverse modellen koeltassen verkrijgbaar. Bekijk ze in deze categorie.

19 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

19 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten koeltassen

Natuurlijk zijn er allerlei soorten modellen van de koeltassen te koop. De koeltassen uit ons assortiment zijn onder andere van de merken Barebones, Bo-Camp en Campingaz. De kleuren van de koeltassen verschillen wel van elkaar, maar veelvoorkomende kleuren zijn grijs, bruin, groen en beige. De meeste koeltassen zijn gemaakt van stof, maar zijn soms ook voorzien van leren handvatten. De koeltassen hebben een goede isolerende werking door het EVA isolatie materiaal.

Strand koeltas en koelmand

Vind je het toch fijner om een strandtas mee te nemen? Dan zijn er ook nog de strandtassen of manden met koelfunctie. Zo heb je altijd gekoeld drinken wanneer je een dag naar het strand gaat of bijvoorbeeld gaat vissen. Vaak hebben deze tassen ook nog een voorvak waarin je nog een boek, tijdschrift of de sleutels in kwijt kan. De strand koeltassen zijn ruim en hebben een inhoud van 13 of 18 liter.

Koelrugzakken

Een aantal modellen van de koeltassen zijn te dragen als rugzak. Dit maakt het extra eenvoudig om drinken en snacks mee te nemen als je een dag weg gaat. Deze koeltassen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en worden vaak gemaakt van Polyester. De koeltas rugzakken uit het assortiment zijn onder andere van de merken Barebones en Bo-Camp.

Vragen over de koeltassen?

Wil je graag meer weten over de koeltassen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de koelboxen uit het assortiment.