Camping koelkast

Wil je een koelkast kopen die geschikt is voor gebruik op de camping? Die campingkoelkasten staan in deze categorie. Zo heb je toch de mogelijkheid om jouw ingrediënten goed te koelen op de camping. Wil je een inbouwkoelkast of een vrijstaande koelkast? Naar welke kant moet de deur opengaan? Bekijk bij het kopen van een koelkast goed waar je hem wil gaan gebruiken, zodat dit ook handig is in de ruimte.

16 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

16 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten koelkasten voor de camping

De koelkasten voor het kamperen zijn verkrijgbaar van verschillende merken, formaten en kleuren. De merken die KampeerPerfect in het assortiment heeft zijn onder andere Dometic en Indel B. Deze koelkasten zijn dan weer verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart. De meeste koelkasten zijn geruisloos. Sommige koelkasten zijn zelfs voorzien van een klein vriesvak.

Inbouwkoelkasten

Er zijn ook inbouwkoelkasten beschikbaar. Hierdoor is het mogelijk om de koelkast in te bouwen in de keuken van jouw camper of caravan. Natuurlijk zijn ook deze koelkasten verkrijgbaar in diverse kleuren. Wil je de koelkast inbouwen bij de wielbak? Er zijn koelkasten die voorzien zijn van een wielbakuitsparing. Deze koelkasten hebben een ander model en passen daarom perfect over een wielbak.

Elektrische koelkasten of koelkast op gas

De koelkasten werken op verschillende voedingsbronnen. Natuurlijk zijn er koelkasten die werken op elektriciteit. Dit is dan 230 volt AC of 12V DC. Er zijn ook koelkasten die werken op gas. Het is dan altijd belangrijk om de ruimte waar de koelkast staat goed te ventileren.

Vragen over koelkasten voor op de camping?

Heb je vragen over de koelkasten voor de camping? Weet je nog niet helemaal welke koelkast geschikt is? Neem dan contact op met de klantenservice van KampeerPerfect. De kampeerspecialisten geven je graag advies, zodat jij de juiste koelkast kan bestellen. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op: 0297-252526.  Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl