Koelelementen

Wanneer je een dag weg gaat is het wel fijn om wat eten of drinken mee te nemen. Natuurlijk wil je dat deze voedingsmiddelen goed gekoeld blijven. Het is mogelijk om een koelbox of koeltas mee te nemen. Heb je geen stroom? Dan gaat het om een passieve koelbox of een koeltas. In een passieve koelbox of koeltas blijven de producten wel koud, maar om deze langer koud te houden is het handig om koelelementen mee te nemen. In deze categorie bekijk je de koelelementen uit het assortiment van KampeerPerfect.

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

8 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten koelelementen

Koelelementen zijn er in verschillende formaten en worden per stuk of per set verkocht. De koelelementen zijn van kunststof gemaakt. De twee meest voorkomende maten zijn 200 gram en 400 gram. Doordat er veel verschillende formaten zijn, zit er altijd wel een koelelement bij welke handig is voor jouw koeltas of koelbox. Wanneer je een set van de koelelementen koopt, dan is dit vaak een set van twee koelelementen. De koelelementen zijn van de merken Atlantic, Campingaz en Mepal.

Mini koelelementen

Dan zijn er ook nog mini koelelementen. Deze elementen zijn erg handig voor in toilettassen, wijnkoelers, broodtrommels en koeltassen. De kleine koelelementen hebben een inhoud van 40 ml. Er zijn ook koelelementen die het perfecte formaat hebben voor in een broodtrommel. Hierdoor blijft jouw lunch lekker koel en fris.

Overige koelelementen

Wil je een fles frisdrank of een fles wijn goed koel houden? Dan is een wijnkoeler erg handig. Een wijnkoeler is eigenlijk voorzien van allemaal koelelementen die aan elkaar zitten. Deze past dan perfect om de vorm van een fles. Zo blijft de fles drinken goed koud bij een zomerse dag.

Vragen over de koelelementen?

Wil je graag meer weten over de koelelementen uit het assortiment? Het is natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met de kampeerspecialisten van KampeerPerfect. De klantenservice is telefonisch bereikbaar via: 0297-252526. Of stuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de passieve koelboxen of koeltassen uit het assortiment.