Passieve koelboxen

Passieve koelboxen zijn koelboxen waar geen stroomvoorziening voor nodig is. Het is dus de ideale koelbox wanneer je een dagje weg gaat doordat je geen elektriciteit nodig hebt. Bekijk in de ze categorie de koelboxen uit het assortiment van KampeerPerfect.

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

11 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten passieve koelboxen

Een passieve koelbox kopen? Bekijk dan eens naar alle varianten die verkrijgbaar zijn. Het verschil tussen de passieve koelboxen zit vooral in het formaat, merk, kleur en materiaal. De koelboxen zijn onder andere van de merken Atlantic, Bo-Camp, Campingaz, en Eda.

Diverse kleuren passieve koelboxen

Passieve koelboxen zijn vaak verkrijgbaar in de kleur blauw in combinatie met wit. Andere variaties zijn de rode en grijs varianten.

De formaten passieve koelboxen

Dan zijn er nog de verschillende formaten. Wil je een kleine koelbox mee in de auto of ben je op zoek naar een iets grotere koelbox voor mee naar het strand? De inhoud varieert van 8 liter tot 32 liter.

Hoe werkt een passieve koelbox?

Een passieve koelbox werkt zonder elektriciteit of gas. Hierdoor zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Ondanks dat ze niet op elektriciteit werken, houden ze eten en drinken voor een langere tijd koud.  Vaak staat er product aangegeven voor hoeveel uur de koelbox kan koelen.

Eten en drinken blijven voor een langere tijd koud. Dit komt doordat een passieve koelbox geïsoleerde wanden heeft. Verder is het natuurlijk altijd mogelijk om ijsblokjes of koelelementen in de koelbox te doen, zodat de koelbox extra koud blijft.

Vragen over de passieve koelboxen voor het kamperen?

Wil je meer weten over passieve koelboxen voor op de camping? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect adviseren je er graag over! Verstuur een e-mail naar webshop@kampeerperfect.nl of neem telefonisch contact op via: 0297-252526. Toch op zoek naar een koelbox die voor een langere tijd koelt dan de passieve koelbox? Kijk dan eens bij onze elektrische koelboxen.