Hybride koelboxen

Wil je het gemak van een compressor koelbox én thermo-elektrische koelbox in één? Kies dan voor een hybride koelbox. Deze koelbox is namelijk een kruising van deze twee soorten. Hybride koelboxen zijn voorzien van een CE keurmerk.

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Hoe werkt een hybride koelbox?

Een hybride koelbox werkt dus op 12 volt en 230 volt. Dit betekent dat de koelbox op 12 volt werkt als een thermo-elektrische koelbox en wanneer de koelbox op 230 volt aangesloten is werkt de koelbox als compressor koelbox. Een hybride koelbox blijft lang koud ook wanneer deze niet aangesloten is op een stroomvoorziening.

Hybride koelbox op 12 volt

Wanneer een hybride koelbox op 12 volt aangesloten is werkt deze als een thermo-elektrische koelbox. De koelprestatie van een thermo-elektrische koelbox is ongeveer 20 graden onder de omgevingstemperatuur. De koelbox presteert het beste wanneer de temperatuur niet boven de 25 graden is. Dit betekent dan ook dan de koelbox op 12 volt niet kan vriezen.

Hybride koelbox op 230 volt

Op 230 volt werkt de hybride koelbox als compressor koelbox. Een compressor koelbox is een krachtig systeem en de omgevingstemperatuur heeft geen invloed op de koelprestaties. Hierdoor is het ook mogelijk om te vriezen. Hybride koelboxen koelen tot -15 graden. Te gebruiken als koelbox en vrieskist.

Goed voorbereid op kampeervakantie? Sluit de koelbox dan aan op 230 volt. Dan is de koelbox al goed gekoeld voordat je op vakantie gaat. Wanneer je dan gaat rijden is de koelbox aan te sluiten op de 12 volt.

Vragen over de hyrbide koelbox?

Wil je wat meer informatie over de hybride koelbox uit het assortiment van KampeerPerfect? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere soorten koelboxen uit ons assortiment!