Compressor koelboxen

Wil je tijdens de kampeervakantie altijd genieten van de koudste drankjes of zelfs een ijsje? Bekijk dan eens deze compressor koelboxen. Compressor koelboxen zijn namelijk niet afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Daarnaast werkt het koelsysteem super snel. Binnen een hele korte tijd zal de koelbox dan ook de gewenste temperatuur hebben. Ideaal wanneer het erg warm is op de vakantiebestemming!

16 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

16 product(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Soorten compressor koelboxen

In de webshop van KampeerPerfect zijn diverse modellen compressor koelboxen van verschillende merken verkrijgbaar. Dit zijn onder andere de koelboxen van Dometic, Indel B en Mestic. De modellen zijn vaak robuust gebouwd en voorzien van stootranden. Veelvoorkomende kleuren zijn grijs en zwart. De verschillen zitten voornamelijk in de afmetingen en de inhoud. Er zijn modellen verkrijgbaar welke werken als lade, maar ook welke precies achter een autostoel passen.

Gebruik van een compressor koelbox

Compressor koelboxen werken op 12V en 230V. Dit betekent dat de koelbox ook onderweg te gebruiken is. Sluit de koelbox aan op de 12V aansluiting en de boodschappen en drinken blijven ook koud in de auto of camper! Bij aankomst kampeerplek of vakantiebestemming sluit je de koelbox aan op een 230V stopcontact met een adapter (vaak los verkrijgbaar). Door dit krachtige systeem koelen de meeste compressor koelboxen dan van -18 tot 10 graden. Dit is zowel bij een 12V als bij een 230V aansluiting. Een ander voordeel van deze soort koelboxen is dat ze niet perse helemaal recht hoeven te staan om te koelen.

Vragen over de diverse compressor koelboxen?

Wil je wat meer informatie over de verschillende compressor koelboxen uit het assortiment van KampeerPerfect? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het kiezen van de meeste geschikte compressor koelbox voor jouw kampeervakantie! De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere soorten koelboxen uit ons assortiment!