Absorptie koelboxen

Ben je op zoek naar een koelbox die op stroom en op gas werkt? Dan is een absorptie koelbox de uitkomst! Een absorptie koelbox is uniek, omdat deze koelboxen op 12V, 230V en op gas werken. Dit geeft jou de vrijheid om overal gebruik te maken van een koelbox, zelfs als je geen stroom in de buurt is. Hierdoor is de absorptie koelbox goed thuis te gebruiken, maar ook op de camping of wanneer je gaat roadtrippen.

Deze categorie bevat geen producten.

Soorten absorptie koelboxen

Op de website van KampeerPerfect zijn verschillende absorptie koelboxen verkrijgbaar. Dit zijn onder andere de modellen van Dometic en Mestic. De verschillen zitten voornamelijk in het design en de inhoud. De modellen uit het assortiment zijn in de kleuren grijs en zwart. Bij sommige modellen is er ook nog de mogelijkheid om een aantal ijsklontjes te maken. Absorptie koelboxen koelen gemiddeld 20 tot 25 graden onder de omgevingstemperatuur.

Gebruik van een absorptie koelbox

Alle absorptie koelboxen uit het assortiment van KampeerPerfect werken dus op 12V, 230V of op gas. Hierdoor is het mogelijk om het eten en drinken altijd koel te bewaren. Zo heb je met de 12V aansluiting altijd een koude fles water of frisdrank voor onderweg, wanneer je naar de vakantiebestemming rijdt. Ga je op een plek kamperen zonder stroom? Dan werkt de koelbox op gas. Wil je ook gebruik blijven maken van de koelbox na de vakantie? Dit is mogelijk door de 230V aansluiting. Een ander voordeel van een absorptie koelbox is dat deze koelboxen stil werken en dus nauwelijks geluid maken.

Vragen over de diverse absorptie koelboxen?

Wil je wat meer informatie over de verschillende absorptie koelboxen uit het assortiment van KampeerPerfect? De kampeerspecialisten van KampeerPerfect helpen je graag bij het kiezen van de meeste geschikte absorptie koelbox voor jouw kampeervakantie! De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de andere soorten koelboxen uit ons assortiment!