Koelboxen

Ben je nog op zoek naar een geschikte koelbox voor het kamperen of voor een dagje weg? In deze categorie zijn te koelboxen terug te vinden uit het assortiment. Er zijn diverse koelboxen te verkrijgen. Er zijn koelboxen die op elektriciteit of gas werken. Daarnaast zijn er ook passieve koelboxen verkrijgbaar. Voor iedere soort vakantie is er wel een geschikte koelbox te vinden!

Soorten koelboxen

Er zijn verschillende soort koelboxen te bestellen uit ons assortiment. Dit zijn absorptie koelboxen, compressor koelboxen, elektrische koelboxen, hybride koelboxen en passieve koelboxen. Deze koelboxen zijn onder van de merken Dometic, Mestic, Indel B, Campingaz, Coleman, Bo-Camp en Eda. Het is vooral belangrijk om te kijken waar en waarvoor je de koelbox wil gaan gebruiken en of je de mogelijkheid hebt om de koelbox aan te sluiten op een stroomvoorziening.

Absorptie koelboxen

Met een absorptie koelbox kun je alle kanten op! De koelbox werkt namelijk op 12V, 230V en op gas. Daarnaast is de koelbox erg stil. Erg handig voor de kampeervakantie of in een campervan!

Compressor koelboxen

Compressor koelboxen hebben een krachtig systeem en worden daardoor niet beïnvloed door de buitentemperatuur. De compressor koelbox is vaak wat zwaarder dan andere koelboxen, maar hebben de mogelijkheid om van -18 tot 10 graden te koelen.

Thermo elektrische koelboxen

Thermo elektrisch is één van de meest voorkomende soorten koelboxen. Deze koelboxen zijn voorzien van een ventilator en koelen ongeveer tot 20 graden onder de omgevingstemperatuur.

Passieve koelboxen

Bij passieve koelboxen is er geen stroomvoorziening nodig. Door de geïsoleerde behuizing in combinatie met ijsblokjes of koelelementen is het mogelijk om de producten koel te houden. Deze koelboxen zijn erg handig wanneer je een dagje weg gaat.

Vragen over de verschillende koelboxen?

Wil je wat meer informatie over de koelboxen uit het assortiment? De klantenservice is telefonisch bereikbaar op het telefoonnummer: 0297-252526. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar webshop@kampeerperfect.nl. Bekijk ook eens de koeltassen uit ons assortiment.